wallpaper


klik pada gambar untuk mendownload.
Percubaan untuk mereka kertas dinding menggunakan kedai gambar cs3. tengoklah cmane. harap boleh tingkatkan lagi. aku tak lah sebagus orang orang di luar sana.

Advertisements

8 Comments »

  1. shaa Said:

    kojaq ang naaaa. ang kutuk ak nya jantannnn. cueh cueh cuehh. haha. suka ati ang la. tp sape yg kat depan matanyaa? kambing? muehhh. hehehe, kita ada cite la nk habaq kat awak. kikikikiiiii. add ym kita, kita x ley nak add. masalaahhhh.

    tadelahh, ang habaq la kat aku yg ang ada blog. aku kan best friend ang. pulun la hannggggg. *muka geram tp comel*

  2. NedDy Said:

    wallpaper yg cunzz…

  3. L Said:

    u’ve been tagged.pergi ke blogkuh =D

  4. keyra Said:

    lawa la!

  5. mekaseh. tapi banyak yang perlu di improve kan

  6. ha? kene tag ke?

  7. boleh donlod kalu nak 🙂

  8. nanti la aku add hang 🙂


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: