bosan

semua keluar.
aku sorg kat rumah mcm org gila. so, apa nak buat? aku edit la blog kesayangan aku nie yang tak seberapa. dulu aku ada blog. (buntutbesar.blogspot.com) banyak la jugak aku post kat sana.
tapi lama tak update. so, i was decided to cancel that account. tah mcmane tah aku rasa menyesal
lak sekarang sebab kensel acc tu. tapi takpa lah. janji aku buat yang baru. tadaaaaa. inilah blog aku.
KARANGA JIWA. yeah bebeh.

family aku sume keluar. pegi mana? pegi berkelah kat Kemensah Height tu. aku malas nak ikot sebab kalau aku pegi pon, aku bukannya boleh mandi. ingat nak ajak si esah. tapi memandang kan aku datang bintang, tak dapat la nak ajak dia. (maaf ya kawan)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: